MOGELIJKHEDEN

Home

Tekst op bloemen

Logo op bloemen

Foto op bloemenSERVICE

FAQ

Bloemist

Zelf aanbrengen

Verkoop- & Leveringsvoorwaarden

SITE

Contact

Mobiele versie

Privacy beleid & Cookies

GebruiksvoorwaardenHOME
Startpagina

TEKST OP BLOEMEN

Uw eigen tekst op bloemen!


Een tekst op bloemen geeft bloemen direct meer aandacht. Opbloemen is de specialist om bloemen van teksten te voorzien. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om in uw eigen lettertype en kleur een tekst op bloemen te verzinnen. Voor iedere gelegenheid is er wel een passende tekst te bedenken voor op bloemen in de stijl zoals u dat wilt.


Door het speciale procédé wordt er een dun bedrukt laagje op de knop van de bloem aangebracht. Dit schaad de bloem niet en de tekst blijft zelfs mooi tijdens het bloeien van de bloem. Maar kan daarna ook gedroogd worden zonder dat de tekst op de bloemen wordt beschadigt. Hierdoor is mogelijk om voor een lange tijd uw gedroogde bloemen met tekst te bewaren.


Creëer een speciaal boeket met een tekst op bloemen.


Een tekst op bloemen kan in principe op alle bloemen waar van de bloem bladeren groter zijn dan de tekst. Het beste komt een tekst tot zijn recht op een roos, tulp of anthurium. Ook al heeft maar één bloem in een boeket een tekst op zich dan heeft dit direct een grote attentie waarde.


Naast uw tekst op bloemen is het ook mogelijk om een afbeelding, logo of zelfs een foto op een bloem te plaatsen.OPBLOEMEN ZONDER BLOEMEN

INFO & BESTEL

OPBLOEMEN OP BLOEMEN PER STUK

INFO & BESTEL
TEKST OP BLOEMEN